Jeg hedder Charlotte Ulisse og jeg er 40 år. Jeg er gift med Martin og vi har 4 piger Alberte (8), Julie (10), Sofie (16) og Christine på 22 år. Derudover har vi en Golden Retriever, Alfred, 4 høns og 3 kaniner. Vi bor i et dejligt hus med stor lukket have, hvor der er god plads til at tumle rundt. Huset er beliggende tæt på skov og stort grønt område. Jeg er ikke tilflytter, har altid boede i Aarup.

Jeg har været vikar i den kommunale dagpleje i 2 år og har nu besluttet at starte op som privat pasningsordning. Jeg elsker arbejdet, samværet og de daglige små udfordringer med ungerne. Jeg går ind for, at der skal være plads til børns forskellighed. Børn skal behandles forskelligt og nogle skal have ekstra omsorg og det er der plads til hos en privat børnepasser. Jeg går også meget op i at styrke børns motorik og sprog. Jeg lægger stor vægt på at være ude og aktivere børnene, gå ture i skoven og derudover lave aktiviteter der er tilpasset barnets behov samt alder.

Jeg er en kreativ person, som elsker at bruge mine hænder. Jeg er uddannet dame skrædder, og jeg har taget kurser i blomsterbinding og møbelpolstring. Derudover elsker jeg at hækle og sy. Alt den kreativitet vil jeg overføre til min dagligdag sammen med børnene.

Jeg går ind for økologi
En stor del af mine indkøb er økologisk. Vi har æbler, kirsebær, rabarber, jordbær, vindruer og hindbær i haven. Derudover har vi et stort drivhus, hvor vi primært dyrker tomater, agurker og peberfrugter. Det er forskelligt hvad vi ellers sår/planter i urtehaven. Haven er helt giftfri. Læs mere om kosten.

Rygning
Vores hjem er totalt røgfrit, ingen i hustanden ryger. Vi har ikke faste tæpper på vores trægulve, og har gulvvarme i det meste af huset.

Skulle I have spørgsmål, er I velkomne til at kontakte mig.
Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i mit hjem.

Mig 🙂
Vores smukke piger og Alfred